lördag 24 januari 2009

Snöyra, fudge och massor av bus

.
Snön har yrt ner hela dagen idag, något vi tagit fasta på och begett oss ut i snörusket. Vi har åkt pulka och skottat snö, medan mannen har byggt en trappa. Det blev så himla bra… en rejäl trappa upp till höloftet istället för en gammal ranglig stege. Nu känns det mycket tryggare att klättra upp där för att utfodra djuren. Jag och sonen gjorde dessutom en snölykta…visst blev den fin?Och sen gjorde vi chokladfudge.... mums!


Sedan, medan mannen och stora sonen var ute med traktorn och forslade bort snön, som vräkt ned hela dagen, passade lillbrorsan på att ta ett bad när han fick ha baljan för sig själv.

...och varför inte passa på att nalla lite Cheese Balls och kolla brorsans telefon när han ändå var ute...


-lite av vår vardag med lördagsmys

.

3 kommentarer:

 1. Hmmmm har alltid sagt att det är bättre i värmland ;) Här på v-kusten är det bara regn regn regn... men vi får ju iaf somrarna i rätt län *s*

  SvaraRadera
 2. Åh, jag älskar snölyktor! Det är vinterns vackraste man kan bygga. Jag slungas tillbaka till barndomen "Mamma, pappa, kolla ut! Titta vad jag byggt!"
  Undrar om det blir en snölykta detta året.
  Låter fint med en rejäl trappa.

  SvaraRadera
 3. Anna: Visst är det bra i Värmland, men det har alltid känts som om man bor aningen för långt söderut... det töar idag och allt är en enda sörja. Jag längtar norrut, till ordentliga vintrar... men västkusten är härligt om sommaren, det kan jag hålla med om :-)

  Tant Brun: Det är barndom så det skriker om det...snölyktor...något jag nu försöker förmedla vidare till mina egna barn :-)
  Trappan blev sååå bra...äntligen, vi har väntat på den :-)

  SvaraRadera