söndag 14 december 2008

Sitter bänkad...

...framför teven. Det är söndagkväll, vilket innebär Wallander på fyran. Trodde dock att jag skulle missa denna höjdpunkt ikväll eftersom jag jobbade. Som frilansande journalist får man rycka in lite då och då och närsomhelst, men puh, jag hann hem till nio. Hemligheten, som är kvällens film, pågår just nu, men jag passar på att blogga lite under nyheterna. Ha en bra kväll allesammans och en trevlig 3:e advent.4 kommentarer:

 1. Detsamma till dig!
  Blir dock inget Wallander för mig, står inte ut med herr Rapace ...

  SvaraRadera
 2. Haha, jag gillar honom, men efter kvällens film... så lär vi ju inte se honom nått mer, ja, inte i Wallander i alla fall :-)

  SvaraRadera
 3. Den filmen är bra har sett den ett par gånger! Trist slut på den bara och lite jobbigt att se den då man vet att Johanna Sällström tog livet av sig själv för en tid sedan.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med om att det var både ett oväntat och ett sorgligt slut. Och naturligtvis berörs man i alla nya Wallanderfilmer av det faktum att Johanna tagit livet av sig, man rycks liksom mer med i hennes karaktär pga det, tror jag. Det är en stor förlust i Sveriges skådespelarstab.

  Ha en bra dag! Kram.

  SvaraRadera