torsdag 11 december 2008

GW & Läckberg om att skriva deckare

Dessa två författare inspirerar mig i mitt deckarskrivande. Leffe är en skön personlighet och jag beundrar Läckbergs attityd, att hon vågar stå upp och vara stolt över vad hon gör, trots att vissa litteraturmänniskor tycker att deckare är andra klassens litteratur. Men uppenbarligen det som svenska folket allra helst läser.4 kommentarer:

 1. Hej!

  Det verkar som om vi har liknande ambitioner. Hur har det gått för dig, har du haft kontakt med något förlag?

  Jag är nyfiken ;-)!

  Kram Frida
  http://fridasforfattardrommar.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. GW är stört skön! Min grabb brukar härma honom ibland...tacksam att härma! Fast jag tar till mig vad han säger..på något sätt så är han bäst på sitt område.

  Ha en fin kväll...eller natt är det ju :)

  Kram från Lena den livfulla..haha

  SvaraRadera
 3. Ps.dragningen är klar av min bok.

  Trevlig Lucia!

  SvaraRadera
 4. Frida: Kul att du hittade hit till min blogg. Jag har klickat mig vidare till din blogg, lämnat kommentarer och sedan suttit och läst. Vad spännande det var att följa din kontakt med förlaget. Hoppas det går bra för dig :-) Lycka till!

  Ja, det verkar sannerligen som vi har liknande ambitioner. Jag har också en triologi (om det nu stoppar med tre), som snurrar i mitt huvud. En skriven del och en påbörjad. Tiden räcker dock inte till för mig att skriva så mycket som jag vill, men jag är tacksam för varje litterär minut jag får framför laptopen.

  Kram

  SvaraRadera