onsdag 11 februari 2009

Utmanad

.

Detta är en gammal bild av mig själv som ...tja...treåring, kanske? Bilden är tagen av min pappa utanför mitt föräldrahem, med Glafsfjorden som skymtar bakom. Jag har scannat in gamla bilder från mamma och pappas fotoalbum, och detta är en utav dem. Jag publicerar den här på bloggen för att jag har blivit utmanad av Nathalie. Utmaningen går ut på att lägga ut den sjätte bilden från den sjätte bildmappen på sin dator. Nu utmanar jag er:

Karina författar

Tankar från en skrivarlya

Tant Brun

Lena Käld

Tina och Bob


Nu väntar jag med spänning på att få se vad som gömmer sig i era bildmappar :-)
.

5 kommentarer:

 1. Nu är utmaningen antagen!:-) Tur att den sjätte mappen inte innehåller de mest pinsamma bilderna! Kram, Lina

  SvaraRadera
 2. Vilken fin bild du laggt in!

  Jag har redan gjort denna utmaningen och det blev en bild av sonen :D

  Ha en toppen dag! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag gillar din ljuvliga bild. Jag lägger dock inte ut någon. För det är en bild på min son. Men jag blev jätteglad att bli utmanad :).

  SvaraRadera
 4. Vill bara säga att jag inte har glömt utmaningen! Det är bara det att jag kämpar så förtvivlat med mitt manus att jag knappt har varit ut på nätet de senaste dagarna. Men under helgen måste jag bli klar med det och då ska jag kolla in bildarkivet. Är lite nervös över vad det är för bild som gömmer sig i den där mappen :)

  kram
  Karina

  SvaraRadera
 5. Karina: Det är klart att du ska lägga all din energi på ditt manus, nu när du är så nära att bli antagen. Jag hoppas innerligt att det går bra för dig, Stort, stort lycka till hos förlagen!

  Kram
  Victoria

  SvaraRadera