tisdag 17 februari 2009

Lyckans hjul


av Kajsa Ingemarsson tar mig med på en resa genom vardagslivet och dess olika skeden. Boken handlar om tre kvinnor, som befinner sig i olika faser i livet och som råkar bo på samma gata. En spåkvinna för de tre kvinnorna samman, vilket leder till att de tre kvinnornas öden förs samman, och de har mer att ge varandra än de anar. Lyckans hjul tar dem på en resa tillsammans, en resa som snarare tar dem genom livssituationer än till huvudstaden, som är den egentliga destinationen.
Boken ger mig feel good – känslor, då vem som helst kan känna igen sig, oavsett ålder och var i livet man befinner sig. Kajsa lyckas fånga det lilla, som blir det stora i vardagen, en resa genom livet, och dess faser. En lätt och skön bok att läsa, som ändå väcker starka känslor. Kort och gott, den får mig att fundera över livets beslut och vändpunkter.
.

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack för ditt stöd! Jo, som du skriver, så går jag mycket på magkänslan. Och den stämmer bättre med det värmländska förlaget. Om det blir rätt eller fel beslut, om de nu skulle säga ja, får framtiden utvisa.
  Hur går det själv med skrivandet?

  kram
  Karina

  SvaraRadera
 2. Denna boken vill jag läsa!

  Du är utmanad i min blögg baby!

  SvaraRadera