torsdag 12 februari 2009

SnörehabJag pratade med Kaylies veterinär idag, och hon ordinerade min hund att springa i djup snö för att benet skulle belastas mer, och på så vis läka bättre. Kan denna rehabiliteringsform passa bättre än nu? Knappast... så nu åker jag skidor över fälten, och hundarna springer bakom. Ja, snö är bra till mycket :)


Rehabilitering

Någonting under snön luktar riktigt gottApropå snö och skidor, när det gäller slalom, så har det varit en tuff träningsvecka. Med 17 minusgrader ute blir man lätt frusen om fingrar och tår i skidbacken, men sonen missar inte en chans att åka slalom, vilket vi gjort både igår och ikväll. Men nu har jag äntligen tinat efter en lång, varm dusch.
.

7 kommentarer:

 1. Ytterligare en sak som snön är bra till.

  Har varit ute med hundarna här i snön och lekt. Det är otroligt hur glad min gamle hane blir av allt det vita. De andra hundarna skuffas nästan undan när han och jag far fram som två tokdårar genom, ja, snömassorna är väl att ta i men knappa decimetern iallafall.=)
  Jag gör snöänglar och han dödar dem, snöbollar är också till för att demoleras.
  När det gäller snö kommer nog varken han eller jag någonsin att bli vuxna.;)

  SvaraRadera
 2. Åh vad glad jag blir för både Kaylies och din skull. 17 minus! vi har bara ca 2 minusgrader här men jag fryser ändå. Min Maggie älskar snö och nu har vi fått en hel del så hon är överlycklig. Har tagit två rejäla rundor idag.
  Javisst får du beställa ett par tovade hundar av mig. Jag älskar ju Bordercollie så det skulle vara jättekul. Hör av mig via mail så kan vi se vad vi kan komma fram till. Tack för berömmet du gav på min blogg.
  Kram, Lina o Maggie.
  skrivarlya.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara snöbilder!!!

  SvaraRadera
 4. Anonym var jag, Pernilla från Skrivarmamma. Jag fick inte google att fungera. Konstigt.

  SvaraRadera
 5. Ja, det är bara att konstatera, snön gör både hundar och människor glada, stora som små!

  Lina: Tack! Ja, modellerna hittar du bland bilderna på bloggen:) Jag kan komma och hämta dem personligen i början av maj, jag ska till Öland då, tvådagars vallhundstävling strax norr om Borgholm.

  Kram
  Victoria

  SvaraRadera
 6. Din hund ser ut att må gôtt i snön! 17 minus i skidbacken är inte lika roligt men vad gör man inte för att få åka skidor? Funderar på att ta en tur till Ski Sunne i eftermiddag...

  kram
  Karina

  SvaraRadera
 7. Vilken fin hund :) (hoppas den blir bra snart - skummade bara igenom nu)

  SvaraRadera