fredag 8 maj 2009

Det har lättat - det är på väg

Äntligen. Ett tungt ok har fallit från mina axlar. Efter mycket slit har jag skickat manuset till förlaget. Nu återstår bara ett nervkittlande magpirr. Hjälp… nu måste det bara gå vägen…
.

9 kommentarer:

 1. Härligt syrran! Det är klart det går vägen, det är jag alldeles säker på. Jag håller på och läser för fullt, har kommit halva ungefär.
  Spännande :-)

  SvaraRadera
 2. Spännande!
  Vilken typ av förändringar har du gjort? Känner du dig nöjd med resultatet?
  Och - jag vet hur jobbig väntan är...

  kram
  Karina

  SvaraRadera
 3. Tack snälla ni :-)

  Syster: Du är bäst!

  Karina: Jag har gett texten mer djup och utvecklat den på ett psykologiskt plan, samt småfilat en hel del. Om jag är nöjd - kanske, kanske inte, det är så svårt att vara objektiv... men jag tror det känns bra :-)Jag är i vilket fall som helst glad att jag gjorde den stora bearbetningen, texten förtjänade den.

  Kram
  Victoria

  SvaraRadera
 4. Jag håller alla tummar!!! Åh, det är så spännande :).

  SvaraRadera
 5. En förvånad mamma.10 maj 2009 14:36

  Jag har hittat Nabil!

  ...eller egentligen var det ju han som hittade till min blogg. Jag blev nyfiken på hans blogg eftersom han lämnade en kommentar på mitt inlägg rubricerat "valborg". Han tycker sprit är skit, vilket är otroligt upplyftande eftersom han är 16 år gammal. Det finns tyvärr alldeles för många tonåringar som dricker alkohol - med tråkiga, sorgliga & tragiska slut.

  Det var skönt att hitta en kille som skriver att han inte gillar alkohol & droger. Han skriver dessutom otroligt bra & personligt som får en att vilja följa hans liv. Tyvärr har han inte haft det så lätt…

  Han har själv valt ut två inlägg i sin blogg - som han tycker är betydelsefulla. Jag tycker att de är så bra skrivna, känns bra att han sätter ord på sina tankar & känslor!

  Länk till inläggen;

  "I'm forced to think hell is a place called home..."; http://nyablondinbella.wordpress.com/2009/04/06/i%E2%80%99m-forced-to-think-hell-is-a-place-called-home/

  "Mobbning är utan tvekan det värsta som finns..." ; http://nyablondinbella.wordpress.com/2009/05/05/mobbing-ar-utan-tvekan-det-varsta-som-finns/

  Jag hoppas inte du ser detta som spam, och sprid gärna bloggen genom att skriva ett inlägg om honom, du får jättegärna använda dig av beskrivningen ovan. Bort med Kenza, blondinbella & alla andra onödiga bloggare... in med Nabil, en kille som tveklöst sticker ut ur mängden - någonting som vi alla egentligen bör sträva mot.

  SvaraRadera
 6. Håller tummarna, så de blir blå, för dig.
  Ser fram emot att läsa den när den kommer till hyllan i butiken. =)

  SvaraRadera
 7. Hoppas det går vägen!

  Jag har fått höra Norges bidrag till eurovision länge nu då gubben jobbar i Oslo...hahaha han älskar låten och spelar den om och om :)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Lycka till med förlaget. Själv väntar jag med spänning på att min lektör ska ge sitt utlåtande så jag får redigera en sista gång innan jag skickar in till två nya förlag.

  Det är så jobbigt att vänta. Been there done that. ;-)

  Lycka till!

  SvaraRadera