torsdag 2 april 2009

Mamma minns du mig


Idag kom den här fina boken med posten. Elisabet Norins skönlitterära debutroman. Den kommer ut precis nu i dagarna, och jag hade den fina äran att få ett signerat ex hemskickat idag.
Den handlar om Clara, som står mitt i livet då hennes mamma drabbas av Alzheimer - KÖP!
Elisabet var min lärare på en skrivarutbildning jag gick, och hon var ett stort stöd för mig i arbetet med den roman jag nu försöker få utgiven.
.


2 kommentarer:

 1. Hej vickan, jag håller på att lära mig bloggar och då kollade jag naturligtvis på din. Letade mig fram till fjällfilmen och så Odd i full karriär, tänk vilken lycka att få ha en så pigg far och morfar i livet. Min far dog då jag var 7 år. Och de övriga karlarna ska vi inte tala om ... Min stora glädje i livet nu är min idag 22 - årige son som jag nu ska gå ut och äta med.
  Blev så glad över dina framgångar med manusen, hur orkar du med skrivandet och allt omkring dig? Ja så har man snart en kändisförfattare i bokbussen. Kul kul! Elisabeth Norins bok gjorde mig nyfiken. Tack för tipset.
  Hälsa Odd att nu har jag sett honom på film.
  lillan

  SvaraRadera
 2. Lillan: Va kul att du hittade hit, och en påminnelse om att jag missade bokbussen i onsdags. Jag kommer nästa gång, jag lovar!
  Ja, det är mycket runt mig, men jag är envis och har en jäkla vilja, då går det.
  Elisabet Norin kommer att besöka min blogg i sin bloggturné, då jag kommer att intervjua henne, så håll utkik i bloggen framöver.
  Och om du vill se mer skidfilm, se den här: http://victoriaolsson.blogspot.com/2009/03/solbranda-kinder.html - från min och sonens resa till Åre. En riktigt skön upplevelse.

  Kram
  Victoria

  SvaraRadera