torsdag 20 mars 2008

Så var jag igång...

Så var det gjort. Jag har skapat en blogg. Ett forum som jag tidigare ej försökt mig på, men som jag hoppas få mycket nöje och utlopp för mitt skrivande i. Kanske var det just det faktum, att jag denna vecka (i måndags) skrev färdigt mitt bokmanus, som fick mig att ta tag i bloggandet. Mitt allra första bokmanus är KLART!!! En otrolig känsla, som nu visserligen följs av ett långt redigeringsarbete, men vilken lättnad. Att äntligen, efter två års slit, vara färdig med storyn.

Påsken är i antågande, och när jag i morse frågade min femårige son om han ville vara påskgubbe eller påskgumma, svarade han: Påskkärring med huckle. Så när min son idag, tillsammans med de andra barnen hos dagmamman, delar ut påskbrev till byns pensionärer är han en stolt kille i kjol och huckle. För övrigt, ett helt underbart initiativ av dagmammorna i Klässbol, att besöka de gamla under sin sedvanliga påskpromenad på skärtorsdagen. Vem blir väl gladare än dem av att få besök av små söta påskgummor och påskgubbar, som dessutom har egenmålade påskbrev, fyllda av godis med till dem.

Glad Påsk!

2 kommentarer:

  1. Vad duktig du är syrran. Grattis till de små söta lammungarna. Blogga på!
    Glad Påsk!

    SvaraRadera
  2. Det var kul att du har boken klar så långt,då är det bara fortsättningen kvar stort grattis!Det var fina lammungar,och fler kommer väl snart. Glad Påsk!

    Pappa

    SvaraRadera